Favoriete Make up van 2011!

Het jaar 2011 is bijna voorbij, vandaag is echt de allerlaatste dag. En dat leek mij wel een mooi moment om mijn favoriete  make up producten van het afgelopen jaar eens even op een rijtje te zetten.

Een aantal producten zul je al welleens voorbij hebben zien komen, omdat ik ze echt heel erg veel gebruikt heb het afgelopen jaar! Dus ga er maar eens even voor zitten…

Ik durf best toe te geven dat ik inmiddels een aardige make up collectie heb verzameld en daar ben ik uiteraard erg trots op. Ik vind het heerlijk om tussen mijn make upjes te neuzen, vanalles uit te proberen en nieuwe dingen te ontdekken. Maar het valt me erg op dat ik toch bepaalde producten erg vaak gebruik, dit zijn dus echt mijn favorieten van 2011 geworden!

Het is natuurlijk niet zo dat ik alleen deze producten maar heb gebruikt het afgelopen jaar, maar het zijn wel de producten die altijd binnen handbereik liggen en waar ik dus het meest naar pak. En dan vóóral als ik haast heb, want dan hoef ik er niet over na te denken wat ik wil gebruiken.

          

Ik zal beginnen met mijn ‘basis’ producten, deze zorgen echt voor een mooie egale huid.

 • Estée Lauder ~ Sheer Tint Release
 • Chanel ~ Pro Lumière 
 • Clarins ~ Everlasting Foundation
 • Garnier ~ Roll On Concealer
 • Bobbi Brown ~ Concealer kit
 • Clarins ~ Instant Light
 • Make Up For Ever ~ HD Powder
 • Urban Decay ~ Primer Potion Eden

En dan gaan we nu over op de gezichtspoeders, je kon er laatst al een uitgebreid artikel over lezen. Dit zijn mijn favoriete blushes, bronzers en highlighters:

 • Benefit ~ Coralista
 • Catrice ~ Chocolate Cream
 • MAC MSF ~ Rose Quartz
 • MAC Blush ~ Pressed Amber
 • Clarins ~ 3D Radiance Face Powder
 • ELF ~ Blush&Bronzer duo

Zoals je ziet, staat de ELF Blush&Bronzer duo ook al in mijn lijstje. Ik heb dit product nog maar een paar weken, maar sindsdien heb ik het elke dag gebruikt, dus die verdiende wel een plekje in mijn favorieten van 2011!

Dit zijn de oogschaduws die ik het vaakst gebruik, naast mijn paletten uiteraard. Vorige week kon je mijn kerstlook zien, daarvoor heb ik al deze producten gebruikt.

Hierboven zie je de swatches van deze mooie oogproducten:

 • MAC Crushed Metallic Pigment  
 • MAC Paintpot ~ Painterly
 • Chanel ~ Fauve
 • Chanel Illusion D’Ombre ~ Illusoire
 • Chanel Illusion D’Ombre ~ Fantasme

Met deze oogschaduws kan ik een mooie, maar toch snelle en simpele ooglook maken.

          

En dan natuurlijk mijn paletten! Hier konden jullie ook al een uitgebreid artikel over lezen. Deze paletten heb ik het afgelopen jaar het meest gebruikt:

 • Urban Decay Naked palette
 • Sigma Bare palette
 • Inglot palette
 • Catrice Berlijn palette

Ik vind het echt opvallend dat ik mijn budget palette van Catrice ontzettend vaak gebruik, hij bevalt gewoon écht goed!

Ik hou er niet zo van om steeds op zoek te gaan naar nieuwe (betere) mascara’s. Ik vind het ook het minst leuk om te kopen, het is een redelijk ‘saai’ product en het kost eigenlijk best veel! Het afgelopen jaar heb ik dus ook maar 2 soorten mascara’s gebruikt:

 • MAC Zoomlash
 • Clinique High Impact

Beide zorgen ze voor mooie volle en lange wimpers. Ik ben er erg tevreden over, dus ik zal deze voorlopig nog wel blijven kopen denk ik.

Mijn favoriete oogpotloodjes zijn:

 • Urban Decay 24/7 glide on pencil
 • Collistar professional eye pencil

Beide potloodjes zijn lekker zwart, ze brengen makkelijk aan en blijven lang mooi zitten!

Jullie weten misschien wel dat ik een echte ‘lipgloss-junkie’ ben, ik gebruik het elke dag en ik heb echt ontzettend veel verschillende glossjes.

Dit zijn de glossjes die ik het afgelopen jaar het meest heb gebruikt:

 • MAC Cremesheen Glass ~ Deelight
 • NYX Mega Shine Lipgloss ~ Perfect
 • NYC Kissgloss ~ Sugar Hill Shimmer
 • YSL Golden Gloss ~ nr 10
 • Etos ~ Care Gloss

De Etos Care Gloss gebruik ik altijd als eerst en daar doe ik dan een andere gloss overheen. Het zorgt ervoor dat mijn lippen zacht en soepel zijn en het geeft een mooi ‘plumping’ effect.

Het valt jullie misschien wel op dat er helemaal geen lipsticks staan in mijn favorieten-lijst. En dat klopt! Ik draag namelijk zelden een lipstick, de enige die ik dit jaar wel af en toe heb gedragen is de Kate Moss lipstick van Rimmel in nr 3.

Vorige week konden jullie ook al een artikel zien over mijn favoriete kwasten. Hierin komen al mijn kwasten voorbij die ik het meest gebruik.

En nu ben ik natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jullie favoriete make upjes van 2011! So let me know!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

16 Reacties op Favoriete Make up van 2011!

 1. femketje schreef:

  mooie favorieten allemaal :D

 2. Sharon schreef:

  Mooie favorieten! Ik wens je een mooi 2012!

 3. Paola schreef:

  Mooie producten! Ik wens je veel goeds toe in 2012!

 4. Dionne schreef:

  Fijne producten! En een fijn 2012 toegewenst :D xx

 5. Shelley schreef:

  Mooie producten !
  Ik wens je een mooi/gelukkig 2012 toe ! :D

 6. Chantal schreef:

  Prachtige favorieten! Je hebt zeker een hele mooie stash!

 7. xx_Patries_xx schreef:

  Leuk zeg…. leuk om te zien ook dat er budget tussen zit!
  Hele fijne jaarwisseling

 8. frederieke schreef:

  Wauw mooie producten allemaal! ik vind die lipgloss van NYC ook heel erg fijn. toevallig!

  xx

 9. Nicole schreef:

  hele mooie producten!

 10. Miranda schreef:

  wat een mooie producten, erg leuk om te zien.

 11. Karen schreef:

  mooie favorieten!
  vooral het berlin palette van catrice is een favoriet van mij :)
  en nog een Happy new Year!
  xx

 12. nikki schreef:

  oooh, echt super mooie make-up goede favorieten

  beetje laat hahaha x

 13. Agnetha schreef:

  Ja, ik heb eigenlijk ook best veel favorieten afgelopen jaar. Maar ik heb ook behoorlijk veel gekocht. Ik koop juist heel veel mascara en dan kom ik er na een tijdje achter dat ik er een aantal ook in 1x weg kan gooien.

  En juist omdat ik best lange wimpers heb hoef ik niet hele dure mascara te gebruiken, al is mijn favoriet wel de telescope van L’Oréal. Toch heb ik vele andere en ook goedkopere (Essence, NYC) geprobeerd en bevallen mij ook wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>