ELF nagellakken ~ Swatches + dupe!

Jullie konden vorige week al zien dat ik een flinke bestelling van ELF had binnen gekregen. Een grote doos vol met allemaal mooie make upjes!

Vandaag laat ik de nagellakken even voorbij komen. Dus kijk snel verder voor de swatches, een dupe én mijn mening over deze leuke budget-lakjes!

Toen ik in de webshop van ELF aan het rondneuzen was, kwam ik deze lakjes tegen voor 1 euro! Heel veel kleurtjes voor een leuk budget-prijsje, dus daar was ik wel erg nieuwsgierig naar.

Van links naar rechts:

 • Smokey Brown - Mooie ‘modder-achtige’ bruine kleur, helaas wel wat waterig.
 • Mod Mauve - Rood-bruine kleur, zonder shimmers of glitters, ook erg waterig.
 • Punk Purple - Prachtige donker rose/paarse kleur zonder shimmers. Dekt in 2 laagjes, dupe voor Plastic Fantastic van Ciaté.
 • Mango Madness - Leuk knalroze kleurtje met hele fijne shimmers, helaas ook wat waterig.
 • Twinkle - Doorschijnende lak met heel veel glitters. leuk over een ander lakje!
 • Metal Madness - Mooie donker paarse kleur met zilveren shimmers, dekt prima in 2 laagjes.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet heel veel verwachtte van deze lakjes. Ik was er nieuwsgierig naar en omdat ze zo goedkoop waren, kon ik het niet laten om een paar leuke kleurtjes uit te proberen.

De kleuren én de namen zijn erg leuk, ze komen ook goed overeen met de kleuren in de webshop, dus dat is absoluut een pluspunt! Helaas zijn een aantal kleuren wel wat waterig en hebben wel 3 laagjes nodig om een goede dekking te geven. De lakjes drogen niet goed en zéker niet met 3 laagjes, dus dat is echt een minpunt!

Twinkle is wel een erg leuk lakje om over een andere kleur te dragen, dat geeft een leuk feestelijk effect. Metal Madness is ook een prima lakje, leuke paarse kleur met zilveren shimmers en deze dekt wel perfect met 2 laagjes.

Punk Purple is mijn favoriet van deze lakjes! En dat is niet zo gek, deze lijkt namelijk sprekend op mijn favoriete lakje van Ciaté in Plastic Fantastic!

         

Zoals je ziet, lijken deze lakjes best veel op elkaar. Dus dit zouden we best een goede dupe kunnen noemen. Punk Purple van ELF dekt prima in 2 laagjes, het enige nadeel is dat het zo lang duurt voordat het droog is. Ik had mijn nagels met dit kleurtje gelakt, maar helaas had ik de nagellak al verpest voordat ik er foto’s van had genomen. Dus die houden jullie nog van me tegoed!

Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen met de ELF lakjes! En welke kleur vind jij het mooist?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , , , . Bookmark de permalink.

20 Reacties op ELF nagellakken ~ Swatches + dupe!

 1. Paola schreef:

  Ik heb nog helemaal niks van Elf. Ik vind de kleuren van de lakjes erg mooi! Wil zelf ook nog wel wat lakjes bestellen..

 2. frederieke schreef:

  Leuke lakjes.

  die roze met shimmer is zeker een favoriet van mij.
  wel jammer dat ze waterig zijn en niet goed dekken..

  xx

 3. Angelique schreef:

  Ik heb niets van het merk ELF, weet ook niet of ik ze zou kopen(nagellak dan). Ik vind t potje lijken op die van de action en die dekken goed, zeker als er 2 lagen op zitten, en drogen enorm snel. ( had ik nl niet verwacht) Ik vind van Elf wel mooie kleuren zeker die Punk Purple.

 4. Chantal schreef:

  Ik heb zelf ook een aantal van de 1 euro lakjes en ja, je merkt in kwaliteit wel dat ze slechts een euro zijn haha maar toch leuk om te hebben!

 5. beautyforgirls schreef:

  Ze lijken inderdaad onwijs veel op elkaar.
  Liefs, xxx

 6. Kelly schreef:

  Ik vind zelf de kwaliteit van de ELF lakken niet goed, maar dat is denk ik ook omdat ik heel wat luxere lakken gewend ben. Ik heb er al meerdere geprobeerd, maar ik heb ze daarna toch maar weggegeven, want ik kon maar niet aan de kwaliteit en de lange droogtijd wennen. Het zijn wel echt goede dupes!

  • Ramona schreef:

   Ja indd, ik denk dat ik niet zo snel naar deze lakjes zal pakken, omdat ik gewoon veel betere en mooiere lakjes in mijn collectie heb! ;)

 7. Germa schreef:

  Prachtige kleuren!

 8. Maud schreef:

  Mooie kleurtjes zeg! Metal Madness vind ik het mooist :) En leuk dat er een Ciaté dupe bij zit!

 9. Karen schreef:

  Mooie lakjes!!
  Dit dupe met Ciaté is mijn favoriet ;D
  xx

 10. Geke schreef:

  Ik heb er ook nog geen 1 van Elf. Ze zien er wel heel mooi uit. Hoe duur zijn ze ongeveer?

  xx

 11. xx_Patries_xx schreef:

  prachtige lakjes hoor, jammer dat ze niet zo goed drogen :(

 12. Miranda schreef:

  wat een mooie lakjes, jammer dat ze niet goed drogen :( Metal Madness vind ik wel een erg mooie kleur en wat een goede dupe ;D

 13. Marije schreef:

  Wat jammer dat de lakjes zo langzaam drogen! Ik zou er dus niet genoeg geduld voor hebben, haha. De dupe vind ik wel prachtig van kleur!

 14. anneke schreef:

  mooie kleurtjes maar ik ga ze niet kopen, hou niet zo van 3 laagjes lakken hahaha ik ben nogal een ongeduldig tiepje met lakken haha

 15. Agnetha schreef:

  Ik vind ze mooi, maar heb zelf een keer een kleur gekocht die ik niet uitgeprobeerd heb en staat te koop. Vind hem al in het flesje niet mooi. Lijkt op de kleur van Catrice Sydney (LE editie) . Baal er wel van, betaal dan liever 29 cent meer voor essence lakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>