Blush ~ Highlight ~ Bronzer

Ik ben gek op gezichtspoeders, in allerlei soorten en kleuren! Vandaag laat ik jullie mijn Blush, Highlight en Bronzer collectie zien.

Ik zal niet alle producten precies benoemen, maar mijn favorieten komen zeker even aan bod. Mocht je vragen hebben over bepaalde prodcuten, laat het me dan even weten! Kijk snel verder om mijn collectie te zien!

Ik kan echt absoluut niet zonder Blush, Highlight en Bronzer, ik gebruik het elke dag! Ook op dagen dat ik ‘niet veel’ make up draag, gebruik ik juist deze producten wél. Ze geven namelijk op een snelle eenvoudige manier meteen wat meer vorm en kleur aan je gezicht.

Hierboven zie je de gezichtspoeders die ik heb. Ik verdeel ze in 3 soorten: Blush, Highlight en Bronzer.

          

Hierboven zie je mijn Blush collectie. Ik heb een hoop verschillende soorten kleuren, van roze tot peach, mét en zónder shimmer. De poeder breng ik altijd aan op het bollere gedeelte van mijn wangen met een grote zachte poederkwast van Sigma.

          

Het volgende product is de Highlight. Ook deze heb ik in verschillende kleuren, maar ze bevatten eigenlijk allemaal een mooie shimmer. Een Highlight poeder gebruik ik op verschillende plaatsen van mijn gezicht, zoals op mijn jukbeenderen en onder mijn wenkbrauwen. Ze geven een subtiele ‘glow’, erg mooi! Ik breng de highlight meestal aan met een kleine blushkwast van Essence.

          

Tot slot de Bronzers, dit zijn toch wel mijn favorieten onder alle gezichtspoeders. Ik ben gek op Bronzers en ik heb ook weer allerlei verschillende soorten en kleuren. De matte kleuren zonder shimmer, gebruik ik om mijn gezicht te shapen. Ik breng dan een donkere matte kleur aan om mijn gezicht wat vorm te geven en smaller te laten lijken, dit doe ik met de F40 van Sigma. De Bronzers met wat meer shimmer gebruik ik meestal heel lichtjes over mijn hele gezicht.

Hierboven zie je mijn favorieten gezichtspoeders:

 1. Clarins 3D Radiance gezichtspoeder
 2. MAC Mineralize Skin Finish – Rose Quartz
 3. Sleek – Rose Gold
 4. Chanel Bronzer
 5. NYX blush – Taupe
 6. MAC Blush – Pressed Amber
 7. NYC Color Wheel – Translucent Highlighter Glow
 8. Benefit – Coralista
 9. Catrice – Chocolate Cream
 10. MAC Mineralize Skin Finish – Crystal Pink
 11. NYC Color Wheel – Rose Glow
 12. MAC Blush – Warmth Of Coral
 13. The Body Shop – Golden Bronze

En nu ben ik natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw favoriete gezichtspoeders! Als er toevallig producten bij zitten, waar je wat meer over zou willen weten, let me know!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

29 Reacties op Blush ~ Highlight ~ Bronzer

 1. Paola schreef:

  Je hebt er best veel! Leuk om te zien! Mijn favoriete blush is de peach kleur van Catrice. Die heb jij ook!

 2. Nicole schreef:

  heel mooi!
  zelf gebruik ik eignelijk nooit bronzer, blush af en toe dus heb er nog niet zo veel..

 3. NellemiekeD schreef:

  dat is veel -_- (jaloers ! hehe)

 4. beautyforgirls schreef:

  Wooh, en net dat ik dacht dat ik veel blush had met me 6 varianten. Wauw, echt mooie kleuren ook.
  Liefs, xxx

 5. Geke schreef:

  Wooow, super veel en mooie spullen ;)

  xxx

 6. Frederieke schreef:

  Wooow echt heel mooi al die blushes, highlighters en bronzers. Vooral de rose quartz van Mac vind ik echt heel mooi!

  Mooie collectie meid!

  Xx

 7. Angelique schreef:

  Wat veel! Jeetje, gebruik je ze nog allemaal of pak je toch steeds dezelfde? Ik gebruik het te weinig, zou t meer moeten doen. Hoelang blijft zo’n product gemiddeld houdbaar?

  • Ramona schreef:

   Ja ik probeer wel af en toe af te wisselen, maar toch pak ik wel vaak naar dezelfde… ;) Meestal staat er op de verpakking wel hoe lang het houdbaar is. Maar ik denk dat er weinig mis kan gaan aan zulke poeders eigenlijk…

 8. Martiniii schreef:

  Zooo dan, dat is niet mis zeg!! Je hebt meer dan mij geloof ik haha, gelukkig: dat stelt mij gerust ;)

 9. Karen schreef:

  Wauw! hele mooie stash! lekker veel ;D
  xx

 10. Laura schreef:

  Mijn favo bronzer is de Jip en Janneke van de HEMA, precies goed voor m’n lichte huid!

 11. Agnetha schreef:

  Oké voor mijzelf vind ik er 3 al veel en dan vooral nog die blushes in een palette dat ik dan nog heb.. maar WOOW dit is echt heel erg veel!

  Ik heb eigenlijk geen niet echt een highlighter of zo en een bronzer ook niet. En dat terwijl het wel erg mooi kan staan bij mij.

 12. charlotte schreef:

  Wauw je hebt er behoorlijk wat! Ik heb pas 10 blushes hahah
  x

 13. Maud schreef:

  Ah lekker veel! Ik ben ook gek op blushes, highlighters en ook wel steeds iets meer op bronzers. Het zijn ook gewoon zulke mooie producten :) Benefit’s Bella Bamba is mijn all time favorite blush, als ik Coralista zo zie lijken ze wel een beetje! En weet ik gelijk dat ik volgens mij nu wel heel dicht bij de pan zit :p

 14. xx_Patries_xx schreef:

  mooie spulletjes hoor :)

 15. Fleur schreef:

  Ik heb die van Bourjois gehad, dat chocolaatje. Die was wel fijn maar moest ik weggooien omdat ik ‘m al heel lang had. Nu heb ik oa. die van The Body Shop (nr 13) en die vind ik super fijn. Jij hebt wel heel erg veel zeg! Ik heb maar 1 highlighter van Sephora en 3 bronzers (ook eentje van Rimmel en een van CARGO) en ongeveer 8 blushes (CARGO 7min kit, CARGO los, Bourjois, Clinique stick, Sephora verschillende tinten en een paar die ik nog niet heb gebruikt, van de Hema en eentje van Catrice).

 16. Pingback: ELF Blush en Bronzer | Beautynailsfun.nl

 17. De blush van Catrice in de peachy-variant is idd heeel mooi, en lekker goedkoop..
  Alleen jammer dat hij bij mij wanneer ik met mijn borstel 1x over het paletje ga, er zoveel los poeder vanaf komt waar ik niet mee kan doen, en dus altijd moet wegdoen, wat ik eigenlijk wel verspilling vind …

 18. Pingback: Favoriete Make up van 2011! | Beautynailsfun.nl

 19. Pingback: Limited Edition gezichtspoeders van Catrice en Essence! | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>