Chanel ~ Illusion D’Ombre

Vorige week kreeg ik bericht dat de Chanel oogschaduw in nr 83 Illusoire eindelijk binnen was gekomen bij Douglas. Ik was hier al een tijdje op aan het wachten, dus stiekem maakte ik een klein sprongetje van geluk!

Het is blijkbaar een erg populair kleurtje, deze was namelijk steeds uitverkocht, maar gelukkig kon ik ‘em bestellen. Kijken jullie mee naar deze prachtige oogschaduw?

Een aantal weken geleden was ik voor deze oogschaduw gaan kijken, toen was deze helaas uitverkocht. Ik heb toen een andere kleur meegenomen, nr 81 Fantasme, dit is ook een hele mooie wit/zilveren kleur en ik gebruik deze regelmatig.

De oogschaduw lijkt creme-achtig, maar zodra je het op de huid aanbrengt verandert het in een soort poederachtige oogschaduw. Ik vind dit erg fijn aanvoelen, het brengt makkelijk aan en zorgt voor een prachtige glans.

Die andere kleur die ik heb, gebruik ik vaak bij een heftige smokey eye in de binnenste ooghoeken. Die vervaag ik dan wat naar mijn ooglid toe, dat geeft echt een prachtige wit/zilveren shimmer.  Deze nieuwe kleur moet ik nog een beetje uit gaan proberen. Maar ik denk dat ik deze zeker wel bij verschillende looks kan gebruiken. Ben heel benieuwd!

Het kwastje wat erbij zit is op zich best goed bruikbaar. Maar ik vind het niet echt handig om als eyeliner te gebruiken.

          

De kleur is echt prachtig! Ik vind het een beetje taupe-achtige, een grijs/bruine kleur met hele mooie zilveren shimmers. De kleur is heel goed te gebruiken voor een dagelijkse look, maar je kan het ook zeker heel mooi combineren bij een smokey eye.

De oogschaduw is niet goedkoop, het kost 28,50 euro. Er waren Chanel promotie weken bij Douglas en dan krijg je 15% extra korting, dus dat scheelt wel weer wat natuurlijk. Volgens mij duurt deze actie tot vandaag.

Wat vinden jullie van deze oogschaduw? Heb jij misschien ook één van deze prachtige oogschaduws van Chanel?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , , . Bookmark de permalink.

19 Reacties op Chanel ~ Illusion D’Ombre

 1. Paola schreef:

  Ik vind ze echt prachtig, maar voor mij zijn ze veelste duur

 2. Natascha schreef:

  Ik zou dit product zelf niet kopen. Ik weet nu al dat dit op mijn vettige oogleden niet zal blijven zitten. Ik vind het trouwens een beetje op de Big Bounce Eyeschadow van MAC en de Made to Stay Long Lasting Eyeshadow van Catrice lijken.

  • Ramona schreef:

   Ja het lijkt wel een klein beetje op de oogschaduws van Catrice. Maar het lijkt absoluut niet op de Big Bounce eyeshadows van MAC, die zijn veel vloeibaarder en voelen heel anders aan! ;)

 3. Miranda schreef:

  echt heel erg mooi, ziet er goed uit!

 4. Angelique schreef:

  Ik vind t prachtig, vind de verpakkingen altijd zooo mooi, kwastje lijkt me niet handig voor eyeliner, heb zelf niet de oogschaduw ervan maar wel andere produkten.

  • Ramona schreef:

   Ja als je het kwastje schuin houd, zou je er een dun lijntje mee kunnen maken. Maar dat werkt niet echt em de kleur is daar ook niet geschikt voor vind ik.. ;)

 5. Sillebil66 schreef:

  Tis een mooie kleur, maar zal het nooit kopen vanwege de prijs! en ben meer voor de matte ;)

 6. Liesbeth schreef:

  Zo een fascinerend product he. Maar inderdaad beetje te duur als dan blijkt dat het toch niet zo men ding is. Jammer :s

  • Ramona schreef:

   Ja indd, het is wat prijzig en het zou zonde zijn als je het dan nauwelijks zou gebruiken.. Maar ik vind het een erg goed product en ik ga het zeker regelmatig gebruiken! :)

 7. Chantal schreef:

  Prachtige oogschaduw, maar 28,50 vind ik echt way too much…

 8. Sofie schreef:

  Ahhh! Dit is de prachtige oogschaduw waarover j twitterde! Hij is idd supermooi!

 9. beautyforgirls schreef:

  De kleur is zeker prachtig, wat een mooi product.
  Liefs, xxx

 10. Karen schreef:

  prachtig!
  maar wel duur :(
  xx

 11. Dionne schreef:

  super, mooie shimmer!
  vind het wel duur.

 12. Maud schreef:

  Erg mooie kleur! Maar toch vind ik het wel erg duur voor een oogschaduw, zelf heb ik er geen.

 13. xx_Patries_xx schreef:

  mooi maar vind hem het niet waard voor dat geld

 14. Pingback: Mijn kerst ooglook! | Beautynailsfun.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>