Day #22 Inspired by a Song!

Vandaag op dag 22 van de Nail Challenge moest ik een NailArt maken die geinspireerd is op een liedje. Natuurlijk dacht ik meteen aan mijn eigen favoriete nummers, maarja… Hoe ga je die in een NailArt verwerken?!

De échte fans zullen deze NailArt wel meteen herkennen, voor andere is dit misschien wel een lastige… Kijk snel verder naar de andere foto’s!

Deze NailArt is dus geinspireerd op het nummer American Idiot van Green Day! Ik ben al jaren fan van Green Day en dit vind ik absoluut het beste nummer en album ooit!

In principe is deze NailArt vrij duidelijk en hoef ik er eigenlijk geen uitleg bij te geven. Zeker als je onderstaande foto’s bekijkt! En het groene pinkje spreekt natuurlijk ook voor zich. (helaas komen de kleuren niet helemaal mooi uit op de foto)

                

En wat vinden jullie van mijn creatie? Zijn er trouwens nog meer fans van Green Day hier?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Nails met de tags , . Bookmark de permalink.

19 Reacties op Day #22 Inspired by a Song!

 1. MarionneB schreef:

  Heel erg goed gelukt! Ontzettend origineel!

 2. frederieke schreef:

  WAUW ja ik weet ik zeg bij elke nail-art WAUW maar ze zijn echt zo mooi!

  Echt heeel mooi gedaan!

 3. beautyforgirls schreef:

  Ik vind de amerikaanse nailart op je vinger heel leuk.
  Liefs, xxx

 4. Norma schreef:

  Jeetje wat kan jij dat toch goed dit is je eigen hand toch lukt t op je andere hand ook zo goed?

  • beautynailsfun schreef:

   Dank je! Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze NailArt alleen op mijn ‘makkelijke’ hand heb gemaakt, mijn andere hand heb ik gewoon zwart gelakt. Maar mijn wat oefening zou me dat ook vast wel lukken hoor! ;)

 5. Karen schreef:

  erg mooi gedaan :)
  xx

 6. Tamara schreef:

  Wauw echt goed gelukt! Ik vind je ringvinger vooral erg knap gedaan! Dat zou mij echt niet zo lukken

 7. Merith schreef:

  heel erg leuk en ook mooi gedaan
  xx

 8. Sophie schreef:

  WOW, WOW & nog eens WOW.
  Echt superknap en heel mooi.
  Ik vind jou gewoon echt een nagelkunstenares, hihi ♥

 9. femketje schreef:

  gaaf gedaan :D mooie details!

 10. Nicole schreef:

  heel erg leuk gedaan!

 11. priscilla schreef:

  Ik vind deze echt fantastisch! Is m’n favoriet tot nu toe!

 12. Maud schreef:

  Wat is deze gaaf zeg! Heel mooi gedaan ook :)

 13. Kylie schreef:

  Green Day Rockssss! en je nagels doen hun eer aan. supercool.
  echt mooi gemaakt, trouwens al je nailart is leuk :)

  groetjes kylie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>