Garnier BB Cream

Hierop was ik al een tijdje aan het wachten, de BB Cream van Garnier! Ik had al op verschillende blogs goede dingen gelezen, dus ik was er zelf ook erg nieuwsgierig naar geworden!

Vanaf deze week ligt de BB Cream in de winkels, dus ik ben het meteen gaan testen!

Benieuwd naar wat ik van dit nieuwe product van Garnier vind? Kijk dan snel verder!

Wat is een BB Cream? Het is eigenlijk een soort ‘alles-in-één’ product. Het is zowel een dagcreme als foundation en bevat tevens een SPF 15. Ideaal dus!

         

Dagelijkse ‘All-in-1′ Creme:

 • Tot 24u hydratatie
 • Egaliseert
 • Vervaagt lijntjes en imperfecties
 • Geeft een stralende teint
 • UV bescherming SPF 15

Deze creme zou dus je dagcreme en foundation kunnen vervangen. Nou weet ik niet of ik dat ook echt zo vind. Het is absoluut een fijne verzorging en het zorgt voor een mooie egale ‘glow’ op je gezicht, maar of het ook echt mijn dagcreme en foundation kan vervangen? Ik denk het niet…

Ik ga de BB Cream nog wel vaak gebruiken, zeker op dagen dat ik niet veel make up draag. Op dagen dat ik wel een ‘full face’ make up draag, gebruik ik de BB Cream nà mijn dagcreme en vóór mijn foundation. Werkt ook perfect! Ik vind het echt een heel fijn product en de geur is lekker fris. Absoluut een aanrader!

          

Ik heb de creme voor een ‘lichte huid’ en deze is nog wel vrij donker vind ik. Ik gebruik regelmatig zelfbruiner, dus ik ben niet erg bleek. Toch is de kleur goed geschikt voor mij, misschien een tikkeltje te roze, maar hij blend erg mooi in de huid dus het kan prima.

De BB Cream van Garnier ligt vanaf deze week in de winkels en kost 13,99 euro. Een goede prijs voor een tube van 50 ml.

Hebben jullie de creme al geprobeerd? Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu met de tags , . Bookmark de permalink.

10 Reacties op Garnier BB Cream

 1. MiriamH schreef:

  Ook ik heb erg uitgekeken naar dit product. Maar ik zat al wel te denken dat ik mijn dagcreme niet wil vervangen. Jij geeft aan eerst een dagcreme te gebruiken en daarover de BB creme. Is dit dan niet te veel van het goede? Ik ben zo bang dat ik daardoor ga glimmen. Ik doe het nu wel eens met de Estee Lauder sheer tint release over mijn dagcreme, maar dat is ook een beetje to much. Helaas krijg ik van veel foundation erge pukkels, dus ik ben op zoek naar een goed dagelijks alternatief.

  • beautynailsfun schreef:

   Ik gebruik nu ook altijd elke dag de Sheer Tint Release van Estee Lauder over mijn dagcreme, werkt bij mij perfect! Misschien dat je de BB Cream een beetje kan mengen met je dagcreme?

 2. beautyforgirls schreef:

  Deze wil ik echt gaan proberen.
  Hij lijkt mij best fijn.
  Liefs,x xxx

 3. Miranda schreef:

  Jammer dat hij best donker is, ik ga deze dus ook niet kopen :(

 4. The Beauty Gem schreef:

  Ik vind dat hij best geschikt is voor lichte huidjes, ik ben vrij bleek en dat gaat toch! Bij mij vind ik wel dat hij een té glowy effect geeft.. blink blink!

 5. Kelly schreef:

  Ik wil hem zelf ook nog even gaan testen, kijken hoe die op mij huid is. Al denk ik dat hij voor mij dan ook wat te donker is. Ik denk namelijk dat onze huidkleur wel overeenkomt!

 6. xx_Patries_xx schreef:

  ziet er goed uit.. maar denk ik te donker

 7. Agnetha schreef:

  Oeh die is voor mij ook iets te donker, echt ik heb vaak 2 kleuren foundation die ik moet mixen om de juist te krijgen. Al heb ik met NYC 001 meteen de goede te pakken.

  Wel lijkt het mij een stuk fijner om een BB cream te gebruiken, maar volgens mij zijn ze niet lang houdbaar toch? Net als een gewone dagcrème?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>