Chanel ~ Illusion D’Ombre

De herfst collectie van Chanel ligt inmiddels alweer een tijdje in de winkels. Ik had er zelf eigenlijk nog niet heel veel aandacht aan besteed, want in eerste instantie sprak de collectie me niet zo aan. Alleen de Illusion D’Ombre vond ik erg mooi, maar deze blijven in de vaste collectie dus daar was niet zo’n haast bij!

Deze week kocht ik deze mooie oogschaduw, kijken jullie mee?

De oogschaduws zijn een beetje creme-achtig en zodra je het op de huid aanbrengt voelt het als poeder. Er zijn 6 verschillende kleuren en ze hebben allemaal een prachtige glans. Ik heb de kleur 81 Fantasme, deze is wit/zilver met ontzettend veel glans!

          

Bij de oogschaduw zit een handig penseeltje, daar kan je het product mee aanbrengen en ook eventueel een eyeliner mee maken. Nu is mijn kleur natuurlijk niet zo geschikt voor een eyeliner, maar met de donkere kleuren werkt dit prima.

Bij de swatches zie je heel goed de prachtige glans. Ik vind het handiger om de oogschaduw gewoon met mijn vingers aan te brengen, dan kan je het meteen mooi in de huid blenden en blijft de mooie glans goed zichtbaar.

Ik wilde ook nog graag de kleur 83 Illusoire, een mooie taupe-achtige kleur. Deze was helaas uitverkocht, maar de verkoopster heeft em voor me besteld, dus hopelijk is hij snel binnen!

De oogschaduws kosten 28,50 euro en zijn oa te koop bij Douglas en Sephora.

Wat vinden jullie van deze mooie glanzende oogschaduw?

Dit bericht is geplaatst in Hoofdmenu met de tags , . Bookmark de permalink.

9 Reacties op Chanel ~ Illusion D’Ombre

 1. NailsbyLaura schreef:

  Ik vind het wel mooi, maar bijna 30 eu voor 1 oogschaduw zou ik niet doen geloof ik. Al is het dan wel Chanel… misschien in een opwelling ofzo;)

  • beautynailsfun schreef:

   Ja het is indd wel wat aan de prijs, maar je krijgt eigenlijk overal nog die standaard korting bij Douglas en Ici Paris, dus dat scheelt weer wat he.. ;)

 2. femketje schreef:

  ziet er goed uit :D maar ik denk wel dat er goedkopere dupes van zullen komen/zijn!

 3. xx_Patries_xx schreef:

  oee mooie producen, alleen wel duur :(

 4. Karen schreef:

  wat mooi!!
  super mooi pigment!
  alleen de prijs laat niet bij mij niet toe ;)
  xx

 5. beautyforgirls schreef:

  Die is echt prachtig.
  Liefs, xxx

 6. Kim schreef:

  Ik vind ze wel heel mooi! Ze zijn wel een beetje duur! Maar als het een fijn product is! ;) Ik ga zeker een keer langs de Douglas om eens zelf te kijken! :D

 7. Pingback: Chanel ~ Illusion D’Ombre | Beautynailsfun.nl

 8. denise schreef:

  Super mooi en ook mooi glanzend en glitterend effect! Hij is wel aan de dure kant voor een oogschaduw maarjaa je hoeft hem niet vaak te kopen omdat je er wel lang mee doet..

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>