Sephora ~ Instant Moisture Mask

Gister had ik een heerlijke relaxte zondag! Het was buiten koud en regenachtig, dus ideaal weer om lekker knus binnen te zitten met een maskertje op mijn snoet!

Ik had al een tijdje dit masker van Sephora in huis, dus ik besloot deze eens uit te proberen. Benieuwd naar wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Dit masker moet je zelf nog mengen met behulp van de mooie roze shake beker!  Je krijgt namelijk 4 zakjes met poeder en deze moet je vermengen met water.

        

 • Vul de roze shake beker met water, tot aan het zwarte streepje.
 • Voeg de inhoud van één zakje toe.
 • En shaken maar!

Je hoeft maar een paar seconden flink te shaken en je merkt al snel dat de inhoud is veranderd in een gel-achtige substantie. Als je de shaker dan omgekeerd open maakt, zit het masker in de zwarte dop. Erg handig!

        

Daarna heb ik het masker gewoon met mijn handen op mijn gezicht gesmeerd. Ik vond het masker erg lekker ruiken, heel fris! Ik heb het ongeveer 10 minuutjes laten zitten en daarna met water weer afgespoeld. Mijn gezicht voelde daarna heerlijk zacht aan.

Ik vind dit masker echt een aanrader! Het is weer eens wat anders en lekker makkelijk.

Het masker is te koop bij Sephora en kost 8,50 euro, daarvoor krijg je dus 4 maksers. Eén zakje is trouwens ruim voldoende voor 2 personen, dus ook heel leuk om samen met je vriendin of zus te gebruiken!

Gebruik jij ook weleens een masker?

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu met de tags , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op Sephora ~ Instant Moisture Mask

 1. xx_Patries_xx schreef:

  ziet er goed uit, ik gebruik weleens van dr. van der hoog en hema maskertjes

 2. Karen schreef:

  lijkt me fijn!
  er zit alleen hier geen sephora in de buurt :(
  xx

 3. Daniëlle schreef:

  Ziet er wel wat vies uit, hehe! Wel erg leuk, hou van kliedermaskertjes die je zelf kan mengen ^^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>