Mijn make up kastjes + collectie!

Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten, ben ik gek op make up! Ik ben er elke dag mee bezig. Ik vind het heerlijk om in mijn stash te snuffelen, alles uitproberen en nieuwe dingen te ontdekken. Natuurlijk koop ik ook regelmatig nieuwe make up, dus ik heb inmiddels een mooie stash ´verzameld´ waar ik ontzettend blij mee ben! Als je wilt weten hoe ik al mijn make up opberg, lees dan gauw verder.

  

In ons huis hebben wij op de scheiding tussen de keuken en woonkamer een bar. Deze bar is eigenlijk mijn ´werkplek´. Hier staat de laptop altijd op, ik maak er foto´s en het staat meestal ook vol met allerlei beautyprodukten.

Op deze bar staan ook deze 2 witte kastjes. In deze kastjes zit de make up die ik het meest gebruik. Ik heb het allemaal mooi gesorteerd in de laadjes. In iedere lade zitten verschillende soorten produkten. Bovenop de kastjes ligt mijn Naked palette. Deze gebruik ik regelmatig, dus die heeft een mooi plekje gekregen.

Ik zal jullie laten zien wat er in alle laadjes zit. Ik zal niet elk produkt apart benoemen. Maar mocht je dingen tegen komen waar je graag nog iets over wilt weten, of een review van wilt zien, laat het me dan weten.

  

In het eerste laadje zitten mijn foundations. De meeste kunnen gewoon recht op staan, en de langere flesjes heb ik neergelegd. Zo passen al mijn favoriete foundations er precies in.

  

Zoals je kan zien heb ik behoorlijk wat foundations. Het zijn allemaal verschillende tinten. Sommige zijn beter geschikt voor in de zomer en andere draag ik juist meer in de winter. Ik meng meestal 2 foundations door elkaar. De 2 die ik op dit moment veel gebruik, zijn die van Chanel en Clarins.

  

In deze lade zitten heel veel verschillende produkten. Het is echt mijn favoriete laadje. Er zitten vooral veel produkten in voor een mooie basis. Zoals primers, oogcreme en vloeibare highlighters. Ook zitten er een paar van mijn favoriete oogschaduws in.

  

Hier zie je alles wat in dat laadje zit. Het zijn een hele hoop kleine tubetjes, en ik moet vaak even zoeken voordat ik het juiste produkt gevonden heb. Het zijn vooral primers en oogcremes.

  

Hier zie je een aantal oogschaduwprimers en wat concealers. Op de andere foto zie je de Highbeam en Posie Tint van Benefit, 2 hele fijne produkten. En de Instant Blush van Clarins, dit is een creme blush die verandert van kleur zodra je het aanbrengt en past zich aan je huidskleur aan.

  

Dit zijn een aantal van mijn favoriete oogschaduws, deze gebruik ik regelmatig. Zoals je kan zien zijn het allemaal een beetje hetzelfde tinten. Ik kan ze heel mooi met elkaar combineren. Ik hou echt van deze kleuren!

  

Het derde laadje bevat allerlei oogprodukten, mijn oogschaduw palettes van Dior en nog wat back ups.

  

In het laadje staat een klein glaasje waar ik de potloodjes van Urban Decay in heb gezet. Zo blijven ze handig bij elkaar en zo kan ik gemakkelijk de juiste kleur vinden. Deze potloodjes zaten in een set die vorig jaar tijdelijk werd verkocht bij Sephora.

Ik heb ook nog 2 jumbo pencils van NYX en de gelliners van Essence. En verder zitten er wat back ups in, van oa mascara´s en de Urban Decay primer potions.

  

Dit zijn mijn 4 palettes van Dior. En ze zijn echt prachtig! Ik ben hier nog steeds ontzettend blij mee. De meeste kleuren zijn vrij neutraal, want dat vind ik het mooist.

  

Het volgende laadje zit helemaal vol met mijn palettes. Het past er allemaal precies in!

  

Dit zijn mijn Sleek palettes: Storm, Sunset en Bad Girl. Het zijn 3 prachtige palettes! Ik gebruik ze regelmatig. Ze bevatten allemaal hele mooie kleuren en je kan er heel veel verschillende looks mee maken. Het Storm palette is mijn favoriet, deze bevat zowel glanzende als matte kleuren.

  

Dit zijn absoluut mijn favoriete palettes, ik ben hier echt verliefd op! Het zijn de palettes van Urban Deacy! Deze bevatten allemaal 6 prachtige kleuren en een 24/7 oogpotlood. Wil je meer weten over deze palettes lees dan dit artikel, daar vind je ook foto’s van alle swatches.

  

Hier zie je het palette van Essence, You Rock! Een mooi palette met hele lieve zachte kleurtjes. Een limited edition palette van Clarins. En een palette van NYX, deze is speciaal voor mensen met blauwe ogen.

  

Dit zijn mijn palettes van MAC. Ik heb pas een artikel geschreven over al mijn MAC oogschaduws. Als je dat artikel nog eens wilt lezen, klik dan hier.

  

In het volgende laadje zitten al mijn poeders, blushes en bronzers.

  

Ik heb best veel blushes en bronzers. Het zijn veel verschillende merken. De blushes van NYC en Catrice vind ik erg fijn, deze zijn lekker goedkoop dus ik heb ze in alle kleuren.

    

Dit zijn een aantal van mijn bronzers. Die van de Bodyshop is absoluut mijn favoriet! De anderen zijn ook erg fijn. De bronzer van Chanel neem ik meestal mee in mijn tas, omdat daar een spiegeltje en een kwastje inzit, dus dat is handig.

  

Dit zijn nog een paar blushes. De Coralista van Benefit was eerst altijd mijn favoriet, die heb ik echt heel erg vaak gebruikt. De laatste tijd gebruik ik de blush van MNY erg veel.

  

De bronzer en highlighter van Essence heb ik al heel erg lang, en ik gebruik ze nog steeds. De poeder van Make Up For Ever gebruik ik elke dag, het is een doorschijnende poeder en geeft een matte finish. De poeder van MAC vind ik echt geweldig, absoluut een favoriet! Een hele mooie kleur met fijne glitters.

  

En dan nu het laatste laadje! Hier zitten al mijn lipglossjes in. Dit laadje zit echt helemaal vol met mijn favoriete glossjes. Ze passen er eigenlijk nét niet allemaal in. Maar omdat er meestal toch wel wat glossjes ergens rondslingeren, kan het laadje precies dicht.

  

Wat een mooi plaatje he, al die prachtige glossjes op een berg! Ik ben er echt gek op, én vooral dat geluid als je er met je handen doorheen gaat! De echte make up lovers weten precies wat ik bedoel!

Ik heb echt allerlei verschilende merken. Ik vind de glossjes van Chanel en YSL heel erg mooi, ik gebruik ze erg veel.

  

De lipglasses van MAC zijn ook erg fijn. De kleintjes zijn uit de Tartan Tale collectie van vorig jaar. Ik vind de lipgloss tubes van NYC ook heel mooi. Die zitten eigenlijk altijd in mijn tas.

  

De glossjes van NYX behoren absoluut tot mijn favorieten. Ik heb er al eerder een artikel over geschreven met swatches. Wil je dat artikel nog eens lezen, klik dan hier.

Nu heb je een groot gedeelte van mijn collectie gezien. Dit zijn mijn favoriete produkten, en deze gebruik ik regelmatig. Natuurlijk kan ik niet alles tegelijk gebruiken, maar het is fijn om alles binnen handbereik te hebben. Dit zit allemaal in de witte kastjes die op onze bar staan, en hier maak ik me altijd op.

De rest van mijn make up zit in 2 lades in het dressoir. Hier heb ik aparte bakjes ingedaan, zodat alles mooi gesorteerd is.

  

In de bovenste 2 lades van het dressoir zit de rest van mijn collectie. Ik vind het fijn dat alles mooi in de lades past en dat het dus allemaal netjes opgeruimd is.

  

In de lades heb ik mandjes geplaats, zodat ik de make up goed kan sorteren. Ik vind het fijn dat alles geordend is op soort, zo kan ik alles gemakkelijk vinden. In de bovenste lade zitten oogschaduws, gezichtspoeders en nog wat glossjes en lipsticks. In de onderste lade zitten mijn nagellakjes en nog wat random spulletjes.

Zo nu heb je alles gezien! Er leek geen eind aan te komen he… Ik ben erg blij met mijn collectie en ik gebruik mijn spulletjes met heel veel liefde en plezier. Ik heb er natuurlijk jaren over gedaan om al deze make up bij elkaar te sparen.  

Als je nog vragen hebt over mijn make up collectie, of je wilt meer informatie over bepaalde produkten, laat het me dan even weten.

Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar de collecties van anderen, dus als je zelf een leuk artikel of filmpje hebt van jouw make up, plaats dan even een linkje!

Dit bericht is geplaatst in Fun, Hoofdmenu, Nails met de tags , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

21 Reacties op Mijn make up kastjes + collectie!

 1. Tessa schreef:

  Zo, heel artikel, maar ik heb ‘m gelezen! Ik ben ontzettend jaloers op je mooie kastjes! Ik wil ook zoiets hahaha!

  Ik heb zelf ook (m’n meeste) make-up in een kast zitten, maar m’n dagelijks gebruikte mak-up zit in een toilettasje die boven m’n computer staat.

  Ik heb vandaag het Sleek Bad Girl palette besteld. En ik ben tegenwoordig helemaal verslaafd aan lipsticks. Ik weet niet waarom, maar ineens blijven ze ontzettend goed zitten. Zeker wel zo’n uurtje of 6 voordat ze beginnen te vervagen.

  Ik koop nu bijna elke week wel waar 4 of 5 nieuwe lipsticks. Zo is momenteel Sleek Vamp Red onderweg, en MAC Red.

  Ik ben ook helemaal gek van de producten van MAC. Heb de foundation ervan, en de poeder (die onderhand al op is, maar ik kom steeds niet bij MAC… :P) Verder nog een mooie oogschaduw en 2 lipsticks.

  Je collectie is ontzettend mooi en er zitten zeker wat juweeltjes tussen! Daar mag je trots op zijn ;)

 2. Marije schreef:

  Damn, jaloersmakende collectie! En thanks voor de opruimtips!

 3. Saskia schreef:

  Hahhhaa jij hebt veel!! :-)

 4. Kelly schreef:

  Wauw wat een onwijs mooie stash heb je! Ik word hier wel jaloers van hihi.

 5. Elien schreef:

  erg leuk artikel!!!

 6. Beautyandso schreef:

  Wauw, je hebt een erg mooie stash! Leuk artikel heb je gemaakt! Leuk om te ‘snuffelen’ in de lades van een andere ;)

 7. Missglitterss schreef:

  Wat een heerlijke stash.
  Hou van zo’n foto’s

 8. Tatjana schreef:

  Ik kan alleen maar WAUW uitbrengen!

 9. Myrthe schreef:

  hele mooie stash, maar ik heb 1 vraagje
  waar heb je leuke witte kastjes gehaald !
  daar past mijn stashje precies in, haha ;d

  • beautynailsfun schreef:

   Ik heb de kastjes bij de Marskramer gekocht. Volgens mij waren ze 14,95 euro. Het is al een aantal maanden geleden dat ik ze gekocht heb, maar ik zag ze laatst nog in de winkel staan. Succes!

 10. Pingback: Bare palette van Sigma | Beautynailsfun.nl

 11. Pingback: Mijn nagellak kastje! | Beautynailsfun.nl

 12. Pingback: Tag: Ben jij een Beauty Freak?! | Beautynailsfun.nl

 13. Pingback: Home Sweet Home | Beautynailsfun.nl

 14. Pingback: Mijn ‘Every Day Bakje’! | Beautynailsfun.nl

 15. Pingback: Mijn Beauty ABC | Beautynailsfun.nl

 16. Sanne Nijhuis schreef:

  hee! wat supermooi! ik ben echhtt jaloerss op doe opbergkastjes. waar heb je die gehaald? x

 17. Tio schreef:

  De winkel Marskramer zie ik hier niet meer in deze plaats. Ik hoop maar niet dat ze zijn opgehouden. . Hopelijk nog wel ergens anders. Leuke kastjes van Leen Bakker.

 18. Tio schreef:

  Die make up boxen en oogschaduwpalletten van Urban Decay waar zijn die te krijgen? Niet dat ik ze hoef maar wel mooi om te hebben. In het buitenland misschien Verkrijgbaar . Dat merk komt me in Nederland niet bekend voor. Of heb het nog nooit hier in de winkels gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>